Seat оновить свою знамениту модель Ibiza

Компактний хетчбек Seat Ibiza, що проводиться з 1984 року і пройшов вже чотири поновлення, визнаний в 2010 році однією з 100 найнадійніших машин десятиліття і найнадійнішою моделлю серед однокласників Volkswagen, пройшов чергову модернізацію, на цей раз значно змінила основу моделі в рамках приведення до загальних платформ подібних модифікацій автомобілів всіх виробників, зібраних під своїм крилом концерном Volkswagen.

У компанії Seat моделі Ibiza і Leon стали першими проектами для малоформатної архітектури MQB A Zero, на яку незабаром переведуть Volkswagen Polo і Skoda Fabia. Використання нової платформи дозволило збільшити розмір салону, що в поєднанні з кращими матеріалами зробило розміщення водія і пасажирів більш комфортним. Навіть зовнішність і інтер’єр у двох іспанських моделей стали дуже схожі.

Для різних комплектацій нового покоління пропонуються три турбованих двигуна на бензині: два літрових з потужністю 95 і 115 к.с., і один 1,4 л з потужністю 150 к.с., і три турбованих дизельні двигуни: два 1,4 л і потужністю 80 і 95 к.с., і 1,6 л з потужністю 115 к.с.


Не пропустіть