Показали, як виглядає найдорожчий Gelandewagen (Фото)

З’явилися перші фото найдорожчого y світі Gelandewagen Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Його вартість становитиме близько €460 тис.

Новинку перетворили на позашляховий лімузин, передає “ТопЖир”.

Основою автомобіля став Mercedes-Benz G500. Однак підвіску перебудували для комфортнішого пересування. Під капотом замість 4.0-літрового V8 потужністю 422 к. с. з’явився 6.0-літровий двигун V12 biturbo. Його потужність – 630 к. с.

Родзинка моделі – частково складний дах: м’який верх встановили над задніми сидіннями. Такий тип кузова лан доле – звідси і назва авто, кажуть виробники.

Салон зробили з дорогої шкіри та дерева. Задні сидіння запозичили від Mercedes-Benz S600, але доповнили електроприводом, підігрівом, вентиляцією і функцією масажу.

Крім цього, для пасажирів другого ряду доступні висувні стільниці, два екрани мультимедійної системи та підстаканники з підігрівом і охолодженням. Вони можуть відокремитися від водія перегородкою, як в лімузині.

Модель виготовлятимуть на заводі Magna Steyr в австрійському Ґраці. Всього планують випустити обмежену серію з 99 Mercedes-Maybach G650 Landaulet.751808

Maybach покажуть y березні на Женевському автошоу. У продаж автомобіль надійде восени.


Не пропустіть