BMW i3 готується до серйозного оновлення

Восени цього року відбудеться дебют вдосконаленої моделі BMW i3. Поряд з видозміненою зовнішністю електричний автомобіль отримає і цілий ряд нових елементів в салоні, а також під капотом. За неофіційною інформацією, компанія також представить і більш продуктивний варіант i3S, потужність електродвигуна якого буде збільшена з 170 до 200 кінських сил.

Міський автомобіль повинен отримати оновлені бампери і оптику. В інтер’єрі також очікуються зміни. Крім того, будуть запропоновані і нові кольори. Напис Hybrid демонструє, що перед нами версія з бортовим бензиновим генератором (Range Extender, REx). Її паливний бак розрахований на 9 літрів палива.

Згідно з внутрішніми джерелами, ємність батареї i3 також буде збільшена в два рази. Якщо ця інформація виявиться вірною, автономний пробіг збільшиться з 300 до 450 км. Між іншим, уже є i3 з акумулятором ємністю 55 кВтг. Правда, даний проект є спільним для американської Linear Technology і німецької LION Smart. Концепт був показаний восени минулого року на виставці електроніки в Мюнхені і обладнаний батареями для бездротової заправки.


Не пропустіть