Skoda Rapid оновився і отримав літровий мотор (Фото)

Уже в березні на Женевський автосалон привезуть оновлену версію моделі Skoda Rapid. Автовиробник виставить на стенді обидві версії машини – в кузові хетчбек і ліфтбек. Що стосується зовнішніх змін машину можна буде відрізнити від актуальної версії за новими фарами і обвісами, а також з іншими задніми ліхтарями. За доплату вони можуть стати світлодіодними. У головній оптиці з’явилися світлодіодні ходові вогні іншого дизайну, а опціональний біксенон буде пропонуватися разом з системою автоматичного управління дальнім світлом.

У салоні нового Рапіда можна буде виявити нову обшивку дверей, дефлектори системи вентиляції, дисплей мультимедійного комплексу і блок управління кліматичною установкою. За доплату будуть доступні точка доступу WLAN і два додаткових USB-порти для пасажирів заднього ряду.

З технічної точки зору головним нововведенням стане небачений раніше на цій моделі 1,0-літровий турбований агрегат на 95 і 110 кінських сил. Доступним залишиться і 1,4-літровий TSI потужністю 125 кінських сил. У лінійці дизельних альтернатив як і раніше є 90-сильний 1,4-літровий мотор TDI і 1,6-літровий двигун на 116 сил. В таємниці залишилася поки що тільки ціна машини. Однак і цю загадку розкриють в рамках Женевського автосалону 2017. Приймати замовлення на нову Шкода Рапід почнуть вже в квітні.


Не пропустіть