Представлений новий купеподібний кросовер Honda UR-V (Фото)

Китайський офіс компанії Honda Motor Company офіційно розсекретив новий спортивний позашляховик Honda UR-V. На місцевий ринок купеподібний кросовер вийде 18 березня поточного року.

Як повідомлялося раніше, крос-купе Honda UR-V є копією моделі Avancier. Відмінності новинки – радіаторна решітка, бампери і світлотехніка. Оформлення інтер’єру в обох моделей практично ідентичне. Однак новий Honda UR-V виявився на 9 мм довший (4 825 мм). Решта габаритів однакові: ширина – 1 942 мм, висота – 1 670 мм. Колісна база – 2 820 мм.

На ринку Китаю новий спортивний позашляховик Honda UR-V можна буде купити з двома бензиновим моторами, об’ємом 1,5 і 2,0 літра. Потужність – 193 і 272 кінських сил відповідно. Трансмісія – варіатор і 9-ступінчастий “автомат”, який доступний для 2,0-літрового мотора. При цьому варто нагадати, що в моторній гамі Honda Avancier на поточний момент значиться всього один двигун – 2,0-літровий бензиновий агрегат. Як повідомляють китайські ЗМІ, 1,5-літровий двигун з’явиться у моделі Honda Avancier найближчим часом. Обидва автомобілі пропонуються з переднім і повним приводом.

В арсеналі нового крос-купе Honda UR-V значаться світлодіодні фари головного світла, інформаційно-розважальний комплекс з великим сенсорним дисплеєм, система кругового огляду, пакет безпеки Honda Sensing (адаптивний круїз-контроль, системи розпізнавання пішоходів і дорожніх знаків, система утримання в смузі руху) і клімат-контроль.


Не пропустіть