Презентували унікальний позашляховик Mercedes-Maybach G 650 Landaulet (Фото)

Радійте, любителі незвичайних і ультрадорогих версій позашляховиків: концерн Daimler представив на суд глядачів черговий проект – Mercedes-Maybach – G 650 Landaulet

Цей автомобіль є один з варіантів прочитання вже досить відомого в світі AMG G 63 6×6 і G 500 4×4². Габарити новинки 5345 мм в довжину при колісній базі 3428 мм і висоті 2235 мм. Дорожній просвіт, як і раніше, чималий, по суті, 500 мм, які провезуть вас практично з чого завгодно. Технічна спадщина у вигляді портальних мостів, купи блокувань та потужності, а при впровадженні 6,0-літрового двигуна V12 biturbo потужністю 630 к.с. і 1000 Нм крутного моменту ця потужність тільки посилилася.

Орієнтація простору всередині при інших рівних відчутно зміщена в бік задніх пасажирів, які отримали два розвинених сидіння від моделі S-Class з безліччю регулювань, вентиляцією, массажерами і підігрівом. Додайте сюди столики і інші радощі. При цьому водій і передній пасажир можуть бути відокремлені від другого ряду висувною перегородкою, але з бонусів (можливо, і мінусів) мають у своєму розпорядженні металевий дах над головою.


Не пропустіть