SsangYong показав «захоплюючий справжній автомобіль» (Фото)

Свій концепт корейці назвали XAVL. Ікс-Ей-Ві-Ел – eXciting Authentic Vehicle Long SUV, дослівно – захоплюючий справжній автомобіль, довгий спортивно-утилітарнмй транспортний засіб

Насправді, XAVL не такий вже довгий – 4 630 мм, це всього на 25 більше довжини тойотівского RAV4. Зате величина колісної бази – 2 775 мм (у «Тойоти» – тільки 2 660), так що якщо габарити концепту «перейдуть у спадок» серійної версії кросовера, новий SsangYong стане одним із найбільш просторих паркетників.

Творці машини пишаються еклектичною зовнішністю майбутньої новинки, запевняючи, що вийшов образ натхненний найвідомішою моделлю марки – позашляховиком Korando. При цьому, як запевняють представники SsangYong, серійна версія 7-місного кросовера буде не сильно відрізнятися від показаного концепта.

Більш того, в Женеві навіть розкрили перелік моторів, які будуть доступні 1,5-літровий бензиновий двигун і турбодизель об’ємом 1,6 літра. З цими агрегатами зістикують 6-ступінчасті коробки передач, автоматичні і механічні.

Як це зараз модно, передньопривідний «кореєць» буде буквально нафарширований допоміжною електронікою, а також зможе поборотися за високі оцінки за результатами краш-тестів – для цього машина отримає досить незвичайні подушки безпеки: між водієм і пасажиром, а також підкапотну, для захисту пішоходів.


Не пропустіть