Toyota розширить лінійку спорткарів до трьох моделей

Японська компанія Toyota планує розширити сімейство спорткарів до трьох моделей. Про це повідомляє видання Evo з посиланням на керівника компанії Gazoo Racing, яка розробляє гоночні Toyota, Тетс Тада.

У майбутньому лінійка спортивних автомобілів компанії Toyota буде складатися з купе Toyota Supra нового покоління, купе Toyota GT86 і наступника родстера Toyota MR2, який був знятий з виробництва в 2007 році.

Коли саме відбудеться оновлення сімейства спорткарів японської марки, точно невідомо. На сьогоднішній день відомо лише, що нова генерація спортивного купе Toyota Supra стане на конвеєр в 2018 році.

Нагадаємо, що однією з останніх новинок компанії Toyota став «заряджений» компактний хетчбек Toyota Yaris GRMN, публічний дебют якого відбувся напередодні на автосалоні в Женеві. Новинка отримала 1,8-літровий 200-сильний силовий агрегат, амортизатори Sachs, спортивні крісла і кермо від Toyota GT86. Автовиробник не став приводити динамічні характеристики автомобіля, але пообіцяв кращі в класі показники по швидкості розгону з місця до ста кілометрів на годину.


Не пропустіть