Китайці показали гібридний суперкар з шістьма моторами (Фото)

Китайська компанія Techrules в рамках Женевського автосалону провела світову прем’єру дизель-електричного суперкара Ren.

В основі суперкара, вага якого становить 1630 кілограмів, лежить карбоновий монокок. Над дизайном автомобіля працювали Джорджетто Джуджаро і його син Фабріціо. Потрапити в салон можна тільки через дах, який відкривається практично цілком. В салоні, в залежності від комплектації, може перебувати або тільки водійське сидіння, або ще два крісла для пасажирів.

В обробці інтер’єру використані шкіра і джинсова тканина від італійського модного будинку Pantaloni Torino.
Суперкар Techrules Ren буде доступний в декількох модифікаціях: з двома, чотирма або шістьма моторами, однією або двома турбінами в ролі генераторів, що працюють на дизельному паливі, а також з батареями ємністю 14, 25 або 32 кіловат-години.

У топової версії по два електродвигуни будуть розташовані на задніх колесах і по одному на передніх. Сумарна віддача агрегатів в найпотужнішій версії становить 1 305 кінських сил і 2 340 Нм крутного моменту. До перших ста кілометрів на годину автомобіль здатний розганятися за 2,5 секунди. Максимальна швидкість дорівнює 320 кілометрам на годину.

Середня заявлена автовиробником витрата палива суперкара Techrules Ren не перевищує 7,5 літра палива на 100 кілометрів. Таким чином, 80 літрів дизеля повинно вистачити на подолання шляху в 1 170 кілометрів. Запас ходу на одній електротязі може досягати 200 кілометрів.

Для заряду акумуляторів можна скористатися спеціальною швидкої зарядкою. Китайці запевняють, що така зарядка дозволить зарядити акумулятори до 80 відсотків за 15 хвилин. Ресурс батарей розрахований на 100 тисяч циклів.
Виробництво Techrules Ren заплановано на 2018 рік. Тираж новинки складе 96 примірників. При цьому фірма планує випускати не більше десяти штук суперкарів на рік. Вартість автомобіля поки не називається.


Не пропустіть