В Україні презентовано нове купе Lexus LC (Фото)

Новий Lexus LC доступний з 5,0-літровим бензиновим V8 або гібридною силовою установкою, пише autocentre.ua.

У Києві відбувся допрем’єрний показ нового купе Lexus LC. Новий Лексус надійде у продаж в Україні з літа. Lexus LC 2017 – представник нового сімейства моделей японської марки. В його розробці та тестуванні брав участь сам Акіо Тойода, президент Toyota Motor Corporation.

В основі купе Лексус лежить повністю нова платформа GA-L, яку також використовує флагман марки – седан Lexus LC. У конструкції використані сталь, алюміній, композитні матеріали і вуглеволокно.

Новий Lexus LC 2017 одразу привертає до себе увагу завдяки неординарному дизайну. Довгий капот, вузькі діодні фари і фірмова веретеноподібна решітка радіатора виділяють купе Лексус а потоці автомобілів.

В оздобленні салону поєднуються шкіра та дерево. Lexus LC 2017 отримав віртуальну панель приладів, а на центральній панелі розташовані поруч циферблат годинника і 12,3-дюймовий сенсорний екран.

Новий Lexus LC доступний у двох версіях. Під капотом Lexus LC 500 – 5,0-літровий V8 потужністю 477 к.с. Із 10-ступінчастою АКПП розгін до 100 км/год займає 4,7 с, а максимальна швидкість становить 270 км/год.

Купе Lexus LC 500h оснащений складною гібридною силовою установкою, що складається з 3,5-літрового V6 і електромотора сумарною потужністю 359 к. с. Цікаво, що в цій версії встановлені одразу два КПП: варіатор і 4-ступінчастий автомат. Гібрид Лексус практично не поступається 5,0-літровому варіанту за динамікою (5 с до сотні), але при цьому витрачає 6,4 л/100 км у змішаному циклі.


Не пропустіть