На якому автомобілі можна не боятися їздити в Україні (Відео)

В українських автомобілістів з проблем не тільки погані дороги. У великих містах є ще й така річ, як пробки. Часом в них простоюють годинами. Однак в США придумали автомобіль, який дозволяє вирішити це питання, пише topgir.com.ua.

На вигляд ця машина являє собою звичайний крос Jeep Cherokee. Однак завдяки одній незвичайній кнопочці автомобіль перетворюється на справжнього термінатора: його кузов піднімається над дорогою на висоту до 3 м! Завдяки такому рішенню, позашляховик може безперешкодно проїжджати будь-які затори – головне, щоб вистачало місця для проїзду коліс. Називається автомобіль Hum Rider.

Важить цей в прямому сенсі слова всюдихід 4 тонни. Але замислюватися про те, скільки він з’їдає палива і які його динамічні характеристики не варто: Hum Rider зроблений в єдиному екземплярі і випускати не буде. Його створили в рамках рекламної кампанії, присвяченої новій системі Verizon Hum. Вона являє собою девайс, який додає старим машинам деякі мережеві функції: наприклад, система передає на телефон повідомлення про неполадки авто, може звернутися в служби допомоги, побудувати маршрут і навіть знайти паркомісця. Функція ця, звичайно, добре, але ось обзавестися Hum Rider було б куди практичніше.


Не пропустіть