Китайці випустили преміум-кросовер на шасі BMW з витратою 1,8 л/100 км (Фото)

На китайському ринку почалися продажі гібридного кросовера Zinoro 60H, який фактично є трохи видозміненим подовженим BMW X1

Суббренд Zinoro належить компаніям BMW і Brilliance, причому нові кросовери будуть продаватися на території Піднебесної через дилерську мережу баварського концерну. Власне, баварський концерн надав технології, двигуни і трансмісії, а Brilliance розробила новий кузов, причому настільки самобутній, що дізнатися в Zinoro 60H донора BMW X1 неможливо. До слова, прототип машини під назвою Zinoro Next Concept був представлений роком раніше в Пекіні, а тепер новинка з’явилася в продажу.

Довжина автомобіля – 4582 мм, ширина – 1820 мм, колісна база – 2780 мм. За рахунок бамперів машина вийшла трохи менше BMW X1 Li, але величина колісної бази – однакова. Кросовер оснащений півторалітровим бензиновим турбомотором потужністю 136 к.с. (220 Н ∙ м), а також 95-сильним електромотором (165 Н ∙ м), встановленим на задній осі. Трансмісія – шестиступінчаста автоматична.

На електротязі Zinoro 60H здатний проїхати достатні для щоденної експлуатації 60 кілометрів, а при повністю заправленому баку дальність пробігу складе пристойні 630 кілометрів. При цьому розробники обіцяють фантастично низьку витрату палива – 1,8 літра на сотню пробігу. На подолання першої сотні машині потрібно 7,6 с, максимальна швидкість – 205 км/год.

Якщо зовні Zinoro 60H не схожий на свого баварського брата, то інтер’єр відразу ж видає походження машини. На кермі взагалі поміняли тільки емблему, та й архітектура центральної панелі красномовно говорить – це «баварець».

Як і належить преміальному автомобілю, Zinoro 60H має шкіряний салон, шість подушок безпеки і повний електропакет. Але і віддати за все це доведеться 313 000 юанів. Кросовер буде продаватися тільки на ринку Піднебесної.


Не пропустіть