Lamborghini вивела на тести екстремальний родстер Huracan Performante Spyder

Італійська марка Lamborghini приступила до тестів екстремального родстера Huracan Performante Spyder. Під час випробувань закамуфльований прототип автомобіля був помічений недалеко від гоночного треку Нюрбургринг.

Незважаючи на той факт, що кузов моделі ховається під камуфляжною плівкою, можна з упевненістю сказати, що відкрита модель багато в чому стане копією однойменного купе, яке компанія представила кілька тижнів тому. Як і автомобіль з жорстким верхом, родстер отримає оптимізовану аеродинаміку і стане трохи легше звичайного автомобіля.

Швидше за все, з точки зору технічного оснащення у родстера не відбудеться якихось кардинальних змін. Це означає, що автомобіль отримає модернізований бензиновий V-подібний двигун з десятьма циліндрами, об’ємом 5,2 літра. Цей агрегат здатний генерувати 640 сил. Імовірно, родстер виявиться трохи повільніший купе, і зможе прискорюватися до першої сотні приблизно за 3,4 секунди.

За даними наших зарубіжних колег, які, в свою чергу, посилаються на власні джерела в компанії, світова презентація екстремальної моделі Lamborghini Huracan Performante Spyder відбудеться восени поточного року, в рамках виставки автомобільної промисловості в німецькому Франкфурті-на-Майні.


Не пропустіть