Mercedes-AMG GLC 63 дебютує в Нью-Йорку (Фото)

Mercedes нарешті запхав свій гучний 4-літровий V8 під капот GLC і GLC Coupe.

Новий Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC є новий з високопродуктивних середньорозмірних кросоверів, які в майбутньому мають намір конкурувати з BMW X3M. 400-сильний Porsche Macan Turbo також знаходиться в прицілі «Мерседеса».

Динамічний дует кросоверів пускає в хід битурбо V8. Цей мотор видає 476 к.с. (650 Нм) в звичайному GLC 63 і 510 к.с. (700 Нм) в модифікації GLC 63 S.

Всі моделі оснащуються 9-ступінчастою трансмісією AMG SPEEDSHIFT MCT від Mercedes-AMG E63 S. Від нього ж кросовери запозичили орієнтовану на перфоманс систему повного приводу AMG 4MATIC з електромеханічню муфтою і заднім диференціалом підвищеного тертя.

Розгін до 100 км/год проходить за 3,9 секунди (3,7 секунди для S). Максимальна швидкість за традицією обмежена на позначці 250 км/год.

Водій може змінювати звички своєї машини завдяки системі AMG DYNAMIC SELECT і її програмами Comfort, Sport, Sport + і Individual. На версії Coupe доступний також режим Race, що оптимізує всі основні параметри для максимального перфомансу.

Від звичайних GLC і GLC Coupe новинку можна відрізнити за специфічною решіткою радіатора Panamericana як на AMG GT. Також кросовери виділяються іншим переднім і заднім бамперами, спойлером на даху і спортивною вихлопною системою з чотирма патрубками. GLC 63 спирається на 19-дюймові диски, взуті в шини розмірністю 235/55 спереду і 255/50 ззаду. У модифікації S все трохи більше: 20 дюймів на шинах 265/45 спереду і 295/40 ззаду.

Що стосується інтер’єру, то тут інша приладова панель і спортивні шкіряні сидіння. За натуральну шкіру доведеться доплатити, так як в якості стандарту Mercedes пропонує штучну шкіру в поєднанні з мікрофіброю DINAMICA.

Модель дебютує в Нью-Йорку наступного тижня, а продажі почнуться тільки на початку 2018 року.


Не пропустіть