Новий Aston Martin V8 Vantage проходить тести на Нюрбургринзі

У Німеччині вже зійшов сніг, а це значить, що новий Aston Martin V8 Vantage може продовжити тести на легендарному треку Нюрбургринг. Новинка увібрала в себе деякі риси моделі DB11, проте Aston Martin V8 Vantage має деякі особливості.

Свіжі шпигунські знімки оновленого Aston Martin V8 Vantage з’явилися на сторінках видання motor1. Як повідомлялося раніше, новий Aston Martin V8 Vantage розділить алюмінієву платформу з новим DB11, однак тестований прототип став трохи ширшим і коротшим. Також експерти відзначили, що задня частина кузова стала більш подовженою, а кліренс зменшився на кілька міліметрів.

Шпигунам не вдалося відобразити салон нового Aston Martin V8 Vantage, проте, як повідомлялося раніше, тут також з’являться подібності з DB11. Зокрема, в салоні нового спорткупе знайде місце повністю електронна приладова панель, а також сучасний мультимедійний центр. Крім цього, новинку оснастять цілою низкою сучасних систем безпеки і асистування.

Що стосується технічних характеристик, то Aston Martin V8 Vantage має під капотом 4,0-літровий бітурбований мотор виробництва Mercedes-Benz, віддача якого поки тримається в секреті. У модельно ряду Mercedes-Benz аналогічний мотор максимально генерує 603 кінських сили при 627 Нм крутного моменту.


Не пропустіть