Mercedes-Benz може незабаром представити передвісника нового седана

З’явилася інформація про можливий показ в рамках Шанхайського автосалону концептуальної новинки. Захід почне свою роботу 19 квітня цього року з днів для преси.

Прототип, який німецька компанія планує представити на китайському автосалоні, є прообразом маленького седана A-Class, інформує британське видання Autocar. Передбачається, що виробництво серійної моделі, яка буде побудована на базі шанхайського прототипу, почнеться в кінці 2018 – початку 2019 року. Крім того, не виключається, що в 2018 році можна буде купити Mercedes-Benz A-Class в кузові хетчбек. Виробник поки нічого офіційно не повідомляє про можливий дебют такої новинки.

Про можливе розширення модельного ряду Mercedes-Benz новим седаном, який займе місце «наймолодшого», вже давно ходять чутки. Подібна модель могла б зайняти місце між CLA і C-Class. Її основними суперниками на ринку стали б седани Audi A3 і BMW 1 Series.

«Чотирьохдверка» базуватиметься на другому поколінні платформи MFA, яка також стане основою для хетчебека A-Class нової генерації. Модель в кузові седан, як очікується, буде пропонуватися у двох модифікаціях – зі стандартною і «розтягнутою» колісною базою. Подовжена версія буде продаватися виключно в Піднебесній.

Склад силової гами майбутнього седана включатиме бензинові і дизельні «турбочетвірки». Передбачається, що в сімейство седана увійде гібридна модифікація.


Не пропустіть