Продемонстрували новий бюджетний універсал Baojun 310 Wagon

Китайський бренд Baojun, створений концернами GM і SAIC, поширив перші офіційні зображення нового універсала Baojun 310 Wagon. Презентація практичного і недорого автомобіля відбудеться найближчим часом, на Міжнародному автосалоні в Шанхаї.

Варто нагадати, що ще в минулому році на китайський ринок вийшов хетч Baojun 310. Новинка має габаритну довжину кузова в 4 метри 620 міліметрів. Показники ширини і висоти становлять 1 метр 710 міліметрів і 1 метр 535 міліметрів. Відстань між осями дорівнює 2 метрам 550 міліметрів. Таким чином, універсал виявився трохи довший, вищий і ширший однойменного хетчбека.

При цьому дизайн екстер’єру обох моделей практично ідентичний. Універсал отримав оригінальну задню частину, що обумовлено конструкцією кузова, а також переглянутий задній бампер і модифіковану задню світлотехніку. Інтер’єр нової моделі відрізняється від такого у хетча лише новими матеріалами обробки. Також в оснащення автомобіля входить сучасний інформаційно-розважальний комплекс, який укомплектований великим сенсорним дисплеєм на вісім дюймів.

Точних даних про технічне оснащення універсалу зараз немає. За інформацією китайських автомобільних видань, модель отримала добре знайомий на місцевому ринку 82-сильний бензиновий двигун об’ємом 1,2 літра. Цей агрегат також використовується на 5-дверний моделі. Не виключено, що в подальшому виробник запропонує клієнтам новий мотор, робочим об’ємом 1,5 літра.

За неофіційною інформацією, універсал виявиться трохи дорожчий хетчбека, який доступний на китайському ринку за ціною від 36 тисяч 800 юанів.


Не пропустіть