Помітили новий кросовер Volkswagen T-Roc (Фото)

Новий компактний кросовер Volkswagen T-Roc проходить фінальний етап дорожніх тестів, готуючись до публічної прем’єри. Свіжі шпигунські знімки «паркетника» з’явилися на сторінках американського автомобільного видання motor1.

На перший погляд новий Volkswagen T-Roc проходить випробування без камуфляжу, однак при найближчому розгляді можна помітити приховує плівку на передній оптиці. Поряд з цим опубліковані шпигунські фото дають досить розгорнуте уявлення про зовнішність нового кросовера.

Новинка виконана на базі концептуального T-Roc Concept, прем’єра якого відбулася більше трьох років тому. В цілому прототип отримав впізнаваний дизайн, виконаний в корпоративному стилі Volkswagen. Що стосується габаритних розмірів, то новий Volkswagen T-Roc стане дещо менший, ніж п’ятимісний варіант популярного Volkswagen Tiguan.

Новий Volkswagen T-Roc побудований на основі модульної платформи MQB, а моторну лінійку поповнить широкий спектр трьох- і чотирициліндрових двигунів з турбонаддувом. Для найдоступніших варіантів виконання запропонують передній привід, а система 4Motion стане доступна для «топових» виконань. Також на вибір буде запропонована «механіка» або трансмісія DSG.

Виробництво нового Volkswagen T-Roc налагодять на заводі Volkswagen в португальському місті Пальмера вже в другій половині нинішнього року. Онлайн-презентація новинки відбудеться в серпні 2017 року, а публічний дебют запланований на міжнародний автосалон у Франкфурті, який відкриється вже в вересні.


Не пропустіть