Nissan зробив гусеничний кросовер

Офіційна прем’єра автомобіля, який отримав назву Warrior Project Trail, відбудеться на майбутньому автосалоні в Нью-Йорку

Компанія Nissan представила кросовер, у якого замість звичних коліс встановлені гусениці. Проект, як повідомила компанія, носить разовий характер і буде показаний широкій публіці вже на цьому тижні в рамках автошоу в Нью-Йорку. Незвичайний автомобіль був побудований на базі популярного кросовера Nissan Rogue.

Замість штатних дисків на автомобілі встановлений комплект гусеничної системи Dominator Tracks. Довжина нових «коліс» становить 122 см, висота – 76 см, а ширина – 38 см. Установка такого механізму зажадала доопрацювання підвіски і колісних арок автомобіля.

Під капотом Warrior Project Trail 2,5-літровий бензиновий мотор потужністю 170 кінських сил. Агрегат працює в парі з коробкою передач X-Tronic.

Додатково автомобіль отримав піщаний камуфляж, жовті фари і світлодіодні ліхтарі на передньому бампері і даху. Також на кросовері встановлена ​​лебідка і багажник на даху.

Представник Nissan зазначив, що новий Rogue Trail Warrior уособлює собою нове бачення сімейних пригод. «Якщо ви хочете виділитися з натовпу на засніжених схилах або в піщаних дюнах, то цей автомобіль для вас», – відзначили компанії.


Не пропустіть