Новий Citroen C5 Aircross сфотографували напередодні прем’єри

Поки французи публікують тизерне зображення майбутньої прем’єри, фотошпигунам вдалося зробити фотографії новинки у всій красі

Фотознімки нового кросовера Citroen, прем’єра якого повинна відбутися найближчим часом на автосалоні в Шанхаї, опублікували відразу декілька автомобільних сайтів і форумів. Відомо, що автомобіль, який буде призначений, в першу чергу, для китайського ринку, отримає назву C5 Aircross. Як пише Carscoops, нова модель кроссовера буде збиратися локально на модульній платформі EMP2.

Під капотом C5 Aircross, швидше за все, будуть доступні два мотори: 1,6-літровий потужністю 167 к.с. і двигун об’ємом 1,8 літра віддачею 204 к.с. Обидва силові агрегати будуть працювати в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Випускатися кросовер буде тільки в передньопривідній версії.

Повідомляється, що на ринок Китаю C5 Aircross добереться вже до кінця цього року. За інформацією ЗМІ, збірка кроссоверров також буде налагоджена і на потужностях у Франції. Таким чином, не виключено, що C5 Aircross також буде доступний і європейцям.

Відзначимо, що буквально кілька днів тому Citroen опублікував офіційне тизерне зображення майбутньої прем’єри.


Не пропустіть