Бренд від Geely і Volvo представив свій перший седан

Компанія Lynk & Co, що входить до складу китайського концерну Geely, покаже в Шанхаї концептуальну модель свого першого седана 03

Перший седан преміального бренду Lynk & Co буде побудований на платформі CMA, розробленої Geely і Volvo. Нагадаємо, що на цій же агрегатній базі будуть створені нові Volvo XC40 і S40. Очікується, що серійну версію Lynk & Co під індексом 03 розроблять вже до наступного року.

Передбачається, що седан 03 отримає бензинові двигуни об’ємом 1,5 і 2,0 літра. Крім того, буде доступна версія і з гібридною установкою, що включає в себе 1,5-літровий турбодвигун і електромотор, сумарно видають 250 к.с.

У салоні седана Lynk & Co 03 встановлять цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей мультимедійної системи. З сервісів допомоги водієві в новинці буде доступна функція круїз-контролю, кругового огляду, датчики запобігання зіткнення, а також система автоматичного екстреного гальмування.

Нагадаємо, що презентація нової марки Lynk & Co і її першого автомобіля кросовера 01 відбулася восени 2016 року. Всі моделі виробника будуть носити назви 01, 02, 03 і т.д. Їх планується продавати по твердо закріпленим цінами і в єдиній фіксованій комплектації. Вибирати клієнту дозволять тільки двигун і трансмісію.

Першим ринком, де з’являться машини нової марки, стане Китай, а потім географія продажів розшириться Америкою і Європою. Доставляти свіжокуплений автомобіль клієнтові планується силами кур’єрів, а ось сервісом будуть займатися дилери Volvo.


Не пропустіть