Компанія Geely розсекретила новий концептуальний мінівен

Після попереднього інтригуючого анонса китайський виробник Geely Motors опублікував перші офіційні зображення нового концептуального автомобіля сегмента MPV, публічна прем’єра якого відбудеться через кілька днів на мотор-шоу в Шанхаї.

Дизайн новинки виконаний у фірмовому стилі китайського бренду, але, в той же час, має ряд особливих відмінностей. Наприклад, у мінівена досить незвичайна головна оптика, а також скляний панорамний дах. Крім цього, в оформленні інтер’єру моделі можна виявити ряд унікальних рішень, завдяки яким внутрішнє оздоблення автомобіля здається максимально простим і функціональним.

На жаль, в даний момент китайська марка так і не розсекретила будь-яку інформацію про технічне оснащення нового концептуального MPV, а також не повідомив назву моделі. Як інформують китайські видання, в серію автомобіль відправлять до кінця поточного року. Однак виробнича версія новинки буде трохи відрізнятися від прототипу.

За офіційно не підтвердженими даними, серійна версія нового мінівена Geely буде доступна в семимістній конфігурації салону. Швидше за все, в рух новинка буде приводитися силовими агрегатами з турбіною, робочим об’ємом 1,3 і 1,8 літра (129 і 163 сили відповідно). Крім цього, автомобіль, найімовірніше, отримає «зелену» модифікацію. Однак які агрегати увійдуть до складу гібридної силової установки, не повідомляється.


Не пропустіть