Представлені седан і крос-універсал FAW в стилі Volkswagen

Китайська компанія FAW показала на мотор-шоу в Шанхаї седан і крос-універсал під молодим брендом Junpai. Мова йде про моделі A50 і CX65, зовнішній вигляд яких виконаний в стилі продукції марки Volkswagen. Це можна пояснити тим, що над дизайном новинок працювали художники з ательє ItalDesign, яке є власністю німецького виробника.

Седан Junpai A50 досягає в довжину 4 550 мм, в ширину посилання – 1 750 мм, у висоту – 1 496 мм. Розмір колісної бази машини становить 2 600 мм. Довжина моделі Junpai CX65 становить 4 560 мм, ширина – 1 770 мм, висота – 1 500 мм. Розміри колісної бази у універсала такі ж, як і у седана. При цьому Junpai CX65 оснащений рейлінгами на даху і незабарвленим пластиковим обвісом.

Силова лінійка новинок від компанії FAW представлена ​​1-літровим турбодвигуном і 1,5-літровим атмосферним мотором. Продуктивність агрегатів становить 119 і 113 к.с. відповідно. Для седана Junpai A50 мотори будуть комплектуватися шестишвидкісною МКПП або роботизованою трансмісією з подвійним зчепленням. Для крос-універсала Junpai CX65 передбачена п’ятиступінчаста механічна коробка перемикання передач.

У списку оснащення китайських новинок є мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, камера огляду на кормі і запуск двигуна з кнопки. До кінця поточного року седан і універсал відправляться на внутрішній ринок. Про світові продажі виробник не повідомив.


Не пропустіть