Mercedes-Benz G-класу отримав нові спецверсії (Фото)

Легендарний Mercedes-Benz G-класу, незважаючи на свій похилий вік, б’є всі рекорди популярності. Тому Mercedes-Benz постійно пропонує нові спецверсії цього позашляховика

Так, версія designo manufaktur Edition доступна для G350d і G500. Машина доступна в червоному (Designo Magma Red), білому (Designo Mystic White) і чорному (Obsidian Black) кольорах. Незалежно від кольору, радіаторна решітка, корпуси дзеркал, кожух запасного колеса та 19-дюймові легкосплавні колеса пофарбовані в чорний колір.

Салон всіх версій оброблений чорною шкірою Nappa з червоною прострочкою, причому оброблені не тільки сидіння, але і передня панель, кермо на designo manufaktur Edition обшитий шкірою чорного і червоного кольорів, а ремені безпеки тут червоного кольору. За спецверсію Mercedes-Benz G350d в Німеччині доведеться заплатити 109 800 євро, за G500 – 121 600 євро.

Варіант Exclusive Edition пропонується виключно для AMG-версій позашляховика: G63 і G65. Позашляховик забарвлюється в матовий сірий колір, отримав наклейки на нижню частину дверей з написом AMG, 21-дюймові легкосплавні колеса і двобарвна обробка салону, яка доступна в шести варіантах. Вартість Mercedes-Benz G63 AMG Exclusive Edition складає 163 100 євро, версії G65 – 287 600 євро.


Не пропустіть