Ford вивів на дорожні тести нове покоління пікапа Ranger

Американська компанія Ford почала тестувати новий пікап Ranger на гірських дорогах штату Колорадо. Під час випробувань фотошпигунам вдалося сфотографувати автомобіль, замаскований камуфляжній плівкою.

Офіційні представники Ford раніше заявили, що новий Ranger планується реалізовувати на ринку США. Судячи з опублікованих в мережі фотографій, модель виконана в стилістиці нового F-150. Зокрема, пікап отримає характерну радіаторну решітку і світлодіодні фари. Також на сьогоднішній день відомо, що в основу новинки ляже платформа T6, на якій був сконструйований Ranger, призначений для ринків інших країн, і нова генерація відродженого позашляховика Bronco.

Лінійка моторів нового Ford Ranger буде представлена ​​чотирьох- і шестициліндровими двигунами EcoBoost, а також дизельними агрегатами, дані про яких поки зберігаються в секреті. У тандемі з моторами буде працювати 10-ступінчаста автоматична коробка перемикання передач. Додамо, що офіційна прем’єра пікапа повинна відбудуться в США вже в наступному році. При цьому початок продажів нового автомобіля заплановано на 2019 рік.


Не пропустіть