Bentley Bentayga може стати ще швидшим

Bentley Bentayga став: найшвидшим, розкішним, найдорожчим автомобілем в своєму класі. Але в британській компанії вважають, що спочивати на лаврах не варто: через швидку появу конкурентів в Bentley задумалися над створенням нових версій цієї моделі.

За словами глави Bentley Вольфганга Дюрхаймера, компанія повинна грати на випередження і представляти нові варіанти позашляховика, перш ніж аналогічні моделі з’являться у конкурентів, в першу чергу у Lamborghini і Rolls-Royce.

В даний час в Bentley обговорюють створення екстремальної версії Bentayga, яка може отримати індекс GT3 R, такий же як носить купе Continental. Ця версія може з’явитися в 2022 році, якраз під час легкого рестайлінгу звичайної версії Bentayga.

Крім того, в Bentley можуть створити скорочену версію Bentayga, яка займе нішу на сходинку нижче і, відповідно, буде коштувати дешевше, а також можливість створення купе-кроссовера з похилою лінією даху.

Нагадаємо, сьогодні Bentley Bentyaga пропонується з 6,2-літровим двигуном W12 потужністю 600 к.с. і 429-сильним турбодизелем. У наступному році повинен з’явитися гібридний варіант цього позашляховика.


Не пропустіть