У мережі з’явилися знімки найкрасивішої моделі від Lamborghini

На просторах мережі оприлюднені знімки нового продукту італійського виробника Lamborghini, який експерти назвали найкрасивішою моделлю бренду. Відповідні зображення розміщені на сторінках іноземного видання Carscoops.

Представлена ​​на фото модель – це Lamborghini Aventador, не стандартний варіант суперкара, а його спеціальна ексклюзивна версія. Йдеться про модифікацію Miura Homage, яку випустили в честь святкування півстоліття з моменту запуску найбільш знакової і новаторською моделі компанії. Видання Miura Homage було оформлено відділом Ad Personam від Sant’Agata з двоколірними колірними схемами, натхненними оригіналом. Також авто отримало диски на 20 дюймів спереду і 21 дюйм ззаду. В сумі випущено всього 50 екземплярів незвичайного Lamborghini Aventador.

Про технічне оснащення ексклюзивної версії відомостей немає, але за дану модель просять близько 500 тисяч доларів, що трохи більше, ніж стандартна модифікація. Втім, переконані експерти, з огляду на обмеженість тиражу, ціна Aventador Miura Homage в майбутньому буде зростати.


Не пропустіть