Купе BMW 6-Series знімається з виробництва

Баварські машинобудівники відмовляються від подальшого випуску купе BMW 6-Series. Автомобіль користується слабким попитом на ринку, у зв’язку з чим його виробництво припиняється. Про це поінформувало видання motor1.com.

За даними аналітичного агентства CarSalesBase, купе BMW 6-Series є одним з найбільш незатребуваним у своїй лінійці в порівнянні з моделлю Gran Coupe. На її частку в сімействі припадає 55% продажів. На частку ж купе доводиться не більше 30% продажів лінійки.

Виробництво купе BMW 6-Series завершилося ще в лютому. При цьому в Європі клієнти ще можуть купити цю машину, чого собі вже не можуть дозволити американці. Інформація про те, що випуск купе BMW 6-Series поширена інсайдерами та до сих пір не має офіційного підтвердження від виробника. Також поки неясно, чи буде у моделі наступник, або вона зовсім зникне з лінійки BMW. Не виключається ймовірність того, що на її місце стануть купе і седани восьмої серії, яка нещодавно була відроджена і її прототипи вже випробовуються на дорогах.


Не пропустіть