BMW розсекретила купе 8-Series на офіційних фото

В Інтернеті потрапило зображення відродженого купе 8-Series. Концепт був представлений без камуфляжу. Офіційна ж прем’єра автомобіля відбудеться вже 26 травня, тобто завтра, на традиційному конкурсі автомобільної краси в Віла д’Есте, Італія.

Прототип дводверного купе отримав велику решітку радіатора, агресивні бампери, позолочені гальмівні супорти, інтегрований спойлер і спортивну вихлопну систему з двома патрубками. Деякі елементи дизайну майбутнього баварського автомобіля були запозичені у концепт-кара Pininfarina Gran Lusso, який був представлений два роки тому. Прототип побудований на флагманському седані 7-Series.

Концепт покликаний продемонструвати можливості дизайну для серійного автомобіля. Автомобіль повинен бути доступний по всьому світу вже в наступному році. Купе буде конкурувати з Mercedes-Benz S-Class Coupe і Bentley Continental GT. Після того як дебютує купе 8-Series, під тим же індексом будуть представлені кабріолет і чотирьохдверна модифікація GranCoupe.

За попередньою інформацією, новий BMW 8-Series буде побудований на модульній платформі CLAR, яка вже лежить в основі моделей 5-й і 7-ї серій. Базова версія моделі отримає дизельний двигун з шістьма циліндрами. Крім того, для моделі буде доступний і 4,4-літровий двигун V8. У той же час клієнти отримають і гібридну модифікацію купе. Надалі також буде представлена ​​і M-Sport версія автомобіля.

Оригінальне купе BMW 8 Series (E31 Index) було присутнє в масовому виробництві в період з 1989 по 1999 роки. Кілька років тому ЗМІ поширили інформацію про те, що німці планують відродити 8-Series. Вперше прототип автомобіля був помічений в квітні 2017 року під час випробувань на Північній дузі в Нюрбургринзі.


Не пропустіть