Mercedes-Benz активно тестує “Гелендваген” нового покоління

Автошпигунам вдалося засікти одну з найбільш екстремальних модифікацій нового «Гелендвагена» – на це натякає оформлення передньої частини тестового прототипу, що відрізняється оригінальною решіткою радіатора з трьома горизонтально розташованими ребрами, подібної до тієї, якою красується Mercedes-AMG GLS 63, а також бампером зі значними повітрозабірниками. Крім того, прототип обладнаний автентичними колесами і характерною випускною системою.

Якою саме силовий «начинкою» володітиме Mercedes-AMG G 63, все ще не ясно. Швидше за все, його оснастять 4,0-літровим турбомотором V8, що генерує близько 600 кінських сил. Але не виключено, що у G-Class від AMG буде не одна версія – в Mercedes-Benz планують розширювати AMG-гаму. В результаті V8 буде видавати різну потужність на G 63 і G 63 S.

Після зміни поколінь культовий позашляховик збереже як свою впізнавану зовнішність, так і традиційну рамну конструкцію. Разом з тим, новинка «схудне» на цілих 400 кг. Також G-клас стане як просторішим, так і економічнішим за рахунок використання нових рядних «шісток» і 9-ступінчастої автоматичної трансмісії. Дебют нової генерації моделі відбудеться вже цієї осені у Франкфурті.


Не пропустіть