Серійна версія седана Lynk & Co вперше помічена на тестах

Автомобіль побудують на платформі CMA і почнуть продавати в наступному році. Придбати новинку можна буде з гібридною силовою установкою потужністю 240 кінських сил.

Китайський бренд Lynk & Co, який належить концерну Geely, приступив до дорожніх випробувань свого седана під назвою 03. Тести машини ведуться на дорогах загального користування в Німеччині. Шпигунські фотографії новинки були опубліковані виданням Motor1. Продажі машини в Китаї почнуться в 2018 році. Не виключається, що новинку запропонують клієнтам в США і Європі.

Автомобіль побудують на платформі CMA. Дизайн машини буде виконаний в стилістиці концептуального кросовера 01. Серійну версію машини запропонують з 1,5-літровим бензиновим двигуном з трьома циліндрами. Потужність мотора складе 180 кінських сил.

Також клієнтам запропонують гібридну версію кросовера. До складу силової установки увійшов 1,5-літровий мотор і електродвигун. Сумарна потужність такої модифікації складає 220 кінських сил. Також машина може комплектуватися 2,0-літровим агрегатом з чотирма циліндрами. Потужність такого автомобіля складає 240 кінських сил.

Раніше марка Lynk & Co представила свою першу модель під назвою 01. Новинка позиціонується як «розумний кросовер». Продажі машини в Китаї повинні початися до кінця 2017 року. При цьому придбати новинку в США і Європі можна буде тільки з 2019 року. З чим пов’язано таке рішення, поки не повідомляється. Також в планах Lynk & Co значиться розробка великого кросовера. Однак вся інформація про цю машину поки засекречена.


Не пропустіть