Повідомили, коли презентують розкішний кросовер BMW X7 (Фото)

Флагманський BMW X7 кине виклик Mercedes-Benz GLS і Range Rover.

Новий BMW X7 2018 представлять раніше, ніж очікувалося. Флагманський кросовер БМВ у передсерійній версії дебютує у вересні на Франкфуртському автосалоні, повідомляє BMWBlog. Раніше повідомлялося, що серійну модель покажуть у 2018 році.

Нагадаємо, БМВ Х7 2018 стане найбільшим і найдоржчим кросовером у лінійці баварської марки. Його конкурентами називають Mercedes-Benz GLS і Range Rover, а також майбутній Jeep Grand Wagoneer.

За рівнем оснащення і багатства внутрішнього оздоблення новий BMW X7 зможе змагатися з седаном BMW 7 у топових версіях. Власне, дві моделі використовують одну платформу CLAR. Найімовірніше, кросовер БМВ отримає чотиризонний клімат–контроль, систему нічного бачення і холодильник для задніх пасажирів.

BMW X7 2018 планують запропонувати у двох версіях – на чотири і сім місць. У першому випадку на другому ряду буде встановлено два окремі крісла з електроприводом і вентиляцією.

Розкішний кросовер БМВ, найімовірніше, отримає 4,4-літровий бензиновий V8 на 450 к.с. і 400-сильний трилітровий дизель з чотирма турбінами. Можливість появи версії з V12 поки що розглядається, а ось 320-сильний гібрид БМВ точно з’явиться.


Не пропустіть