Дебютував компактний кросовер Hyundai Kona 2018 (Фото)

Кросовер Hyundai Kona кине виклик Nissan Juke, Renault Captur і Toyota C-HR.

Представлені перші офіційні фото Hyundai Kona 2018. Найменший кросовер Хюндай надійде в продаж вже в цьому місяці.

Новий Hyundai Kona названий на честь регіону на Гавайських островах. Автомобіль використовує повністю нову платформу. Його конкурентами називають Nissan Juke, Renault Captur і Toyota C-HR.

Компактний кросовер Hyundai відрізняється дуже незвичайним дизайном передньої частини. Його світлодіодні ходові вогні і покажчики поворотів винесені окремо. Фари (вони теж будуть діодними) розташовані нижче. У Hyundai Kona 2018 м’язисті розширені крила, чорний пластиковий обвіс і великий спойлер на даху.

Офіційних фото інтер’єру Хюндай Кона поки немає. Але судячи з зображень, автомобіль отримає великий 8,0-дюймовий сенсорний екран мультимедіа, а за доплату запропонують проекційний дисплей і бездротову зарядку для смартфона.

Серед інших опцій – Wi-Fi, системи попередження зіткнень спереду і ззаду, технології утримання в смузі руху, моніторингу «сліпих» зон і визначення втоми водія.

Спочатку вибір запропонують бензинові турбомотори об’ємом 1,0 л (120 к.с.) І 1,6 л (177 к.с.), А також 2,0-літрову 150-сильну атмосферну четвірку. Будуть доступні і 1,6-літрові турбодизелі на 110 і 136 к.с. Найпотужніший 177-сильний Хюндай Кона 2018 розганяється до 100 км/год за 7,7 с і розвиває 210 км/год.

Новий кросовер Hyundai можна буде вибрати з переднім або повним приводом. Версії з 4WD отримають задню підвіску, а передньопривідні – балку.

https://www.autocentre.ua/


Не пропустіть