Компанія BMW представила хетчбек 6-Series GT

Компанія BMW розсекретила новий хетчбек 6-Series GT. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні нинішнього року. Продажі автомобіля в Європі почнуться в листопаді 2017 року. У модельній лінійці баварського бренду машина замінить BMW 5-Series GT.

Машину побудували на модельній платформі CLAR. Довжина новинки становить 5 091 мм, а ширина 1 902 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 3 070 міліметрів. Автомобіль отримав широку решітку радіатора, світлодіодну оптику, а також 19-дюймові або 20-дюймові колісні диски на вибір. Також новинку укомплектували панорамним дахом, спортивною підвіскою, заднім спойлером і передовими системами безпеки.

Інтер’єр хетчбека нагадує 5-Series. Машину укомплектували 10,25-дюймовим дисплеєм, оббитими шкірою Nappa, оновленою інформаційно-розважальною системою з системою розпізнавання голосу і жестів. Розмір багажного відділення становить 610 л, а при складених задніх сидіннях цей показник зростає до 1800 літрів.

У моторну гамму 6-Series GT увійшов з 2,0-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 258 кінських сил. Мотор працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією. З таким двигуном хетчбек розганяється до 100 км / год за 6,3 секунди.

Також клієнтам запропонують 3,0-літровий шестициліндровий двигун з віддачею 340 кінських сил. Розгін до «сотні» у такої модифікації займає всього 5,3 секунди.

Крім цього в Європі буде продаватися версія 630d Gran Turismo. Цю модифікацію укомплектують 3,0-літровим двигуном з шістьма циліндрами. Потужність мотора становить 265 кінських сил. До 100 км/год новинка розганяється за 6 секунд.


Не пропустіть