Cadillac приступив до випробувань оновленого CT6

Рестайлінговий флагман американської марки отримає зовнішність у стилі концепт-кара Escala, а також дві «заряджені» модифікації

Компанія Cadillac почала дорожні випробування оновленого седана CT6. Шпигунські фотографії тестового прототипу рестайлінгового флагмана американської марки опублікувало видання Carscoops.

Зовнішність седана поки прихована за камуфляжем. Передбачається, що оновлений Cadillac CT6 запозичить деякі стилістичні елементи у концепт-кара Escala. Прототип був представлений в серпні 2016 року і був покликаний продемонструвати дизайнерські рішення, які отримають майбутні моделі «Кадилака».

За попередніми даними, у рестайлінгового Cadillac CT6 з’являться «заряджені» модифікації – CT6 V-Sport і CT6-V. Першу можуть оснастити модернізованим трилітровим твін-турбо агрегатом V6, а другий може отримати восьмициліндровий мотор об’ємом 4,2 літра з двома турбінами. За іншою версією, CT6-V оснастять 6,2-літровим агрегатом від Chevrolet Corvette.

На даний момент Cadillac CT6 пропонується з дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 265 к.с, а також з 3,6-літровим атмосферником, що видає 335 сил. Топовий агрегат – трилітрова твін-турбо «шістка», що розвиває 404 кінських сили.


Не пропустіть