Автомобіль, який розкупили ще до офіційної презентації (Фото)

Porsche розпродала всі екземпляри ще не представленого суперкара.

Тираж найшвидшої в історії модифікації Porsche 911 обмежать до 1000 примірників. Максимальна швидкість купе, яке отримає 700-сильний двигун, складе 340 кілометрів на годину.

Найпотужніша і швидка модифікація спорткара Porsche 911 – GT2 RS – буде випущена обмеженим тиражем в 1000 автомобілів. При цьому всі екземпляри суперкара 911 GT2 RS, офіційна прем’єра якого ще не відбулася, вже розпродані. У Німеччині вартість купе склала 260 000 євро, повідомляє видання Autobild

Дизайн Porsche 911 GT2 RS був показаний на міжнародній виставці комп’ютерних ігор Е3 – в трейлері гоночного симулятора Forza Motorsport 7.

Як повідомлялося раніше, вага новинки, в конструкції якої широко застосують карбон, не повинна перевищити 1500 кілограмів. З композитного матеріалу, зокрема, зроблять капот, дах і аеродинамічні елементи. Купе отримає масивне антикрило і доопрацьований агресивний кузовний обвіс.

Porsche 911 GT2 RS оснастять істотно модернізованим 3,8-літровим шестициліндровим мотором, в якому застосують збільшені турбіни, інший випуск меншої ваги, а також систему вприскування води у впускний колектор, покликану покращити згорання палива і збільшити віддачу агрегату. Двигун буде розвивати 700 к.с. і 750 Нм крутного моменту.

За попередніми даними, суперкар зможе прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за три секунди, а розгін до 200 км / год не перевищить дев’яти секунд. Максимальна швидкість перевищить 340 км на годину. Очікується, що час проходження кола «Північної петлі» Нюрбургринга – не більше семи хвилин.


Не пропустіть