Запримітили оновлений седан Geely

Китайський виробник готується представити рестайлінгову «чотиридверку» Geely Vision GC7, склад силової гами якої може поповниться новим турбомотором.

Фото оновленої моделі Geely опублікувало видання Autohome. Ресурс також повідомив, що після рестайлінгу седан буде доступний з новим бензиновим турбомотором об’ємом 1,4 літра, характеристики потужності якого поки невідомі. У Піднебесній модель буде продаватися і з колишніми моторами – 133-сильний 1,3-літровим турбомотором і 109-сильним 1,5-літровим атмосферним двигуном. У парі з першим працює 6-ступінчаста механічна коробка, а другий агрегатується з 5-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. З якими коробками буде працювати новий мотор 1,4 поки не повідомляється.

Шпигунські фото Geely Vision GC7 вже з’являлися в Мережі раніше, на них автомобіль був відображений без камуфляжу. Автомобіль отримав більшу фірмову радіаторну решітку, іншу головну оптику і задні ліхтарі. Логотип виробника зник з кришки багажника, тепер там кріпиться назва виробника – Geely.

Попередньо відомо також, що колісна база Vision GC7 стала довшою на 15 мм і її розмір тепер становить 2 615 мм.
Коли саме рестайлінговая «чотиридверка» надійде в продаж поки не повідомляється. Як очікується, в Китаї седан почнуть продавати до кінця 2017 року.


Не пропустіть