Опубліковані знімки повністю електричного Volkswagen Golf

Представники німецького бренду Volkswagen опублікували свіжий прес-реліз, який розкриває деякі технічні деталі нового концепту Volkswagen Gen.E. Експерти впевнені, що новий прототип в серійному виконанні стане повністю електричної версією популярного хетчбека Volkswagen Golf.

Компанія Volkswagen в майбутньому планує стати світовим лідером з реалізації гібридних і повністю електричних автомобілів, тому інженери і дизайнери бренду продовжують працювати над створення нових прототипів. Черговою новинкою став концепт повністю електричного хечтбека Volkswagen Golf, який, на думку експертів, в товарній версії стане електричним Volkswagen Golf.

Представники Volkswagen запевняють, що новий концепт отримає запас ходу більш ніж в 400 кілометрів, залишаючись при цьому в середньому ціновому сегменті. Примітно. Що автомобіль можна буде зарядити як від побутової мережі або спеціального настінного зарядного пристрою, так і від швидкісних зарядних станцій.

Концепція Volkswagen Gen.E має дизан передньої оптики і денних ходових вогнів, який практично повторює зовнішній вигляд аналогічних елементів на оновленому Volkswagen Golf. В цілому дизайн кузова отримав ефективну аеродинаміку, а на допомогу водієві прийде цілий ряд функцій автономного управління.


Не пропустіть