В Україні презентували новий Subaru XV (Фото)

У Києві пройшла презентація нового покоління кросовера Subaru XV. Серцем моделі стала абсолютно нова глобальна платформа, яка стане основою для створення всіх подальших автомобілів японського брендe. Нова платформа відрізняється збільшеною жорсткістю кузова і шасі, на 50% знижені вібрації, переглянута геометрія підвіски, поліпшена ефективність роботи гальмівної системи.

Автомобіль оснащується 2-літровим бензиновим двигуном. Чотирициліндровий опозитний мотор c безпосереднім уприскуванням розвиває потужність 150 к.с., а обертовий момент досягає 196 Нм. Реалізувати потенціал нового двигуна допомагає модернізована безступінчата коробка передач Lineartronic CVT. Вона стала легше і отримала розширений діапазон передавальних чисел.

У салоні також радикальні зміни. Крім нової концепції дизайну покращилися матеріали обробки, і збільшився вільний простір для задніх пасажирів. Мультимедійна система тепер може мати у своєму розпорядженні дисплей 8 дюймів, тісніше дружити зі смартфонами, а в переліку її можливостей є також камера заднього виду і GPS-навігація. На наш ринок нова Subaru XV виходить з цінником від 740 тисяч гривень і в трьох комплектаціях. Сама оснащена обійдеться в 840 тисяч.

http://auto.bigmir.net/


Не пропустіть