Ford представив новий фургон Transit Custom (Фото)

13 липня в німецькому Кельні компанія Ford офіційно представила свій новий фургон – Ford Transit Custom. Як повідомляє прес-служба виробника, виробництво нового Transit Custom почнеться в кінці 2017 року.

Новий Ford Transit Custom комплектується новітнім 2-літровим дизельним двигуном Ford EcoBlue, яким почали оснащувати моделі лінійки Transit в минулому році. Двигун доступний у варіантах потужністю 105, 130 і 170 к.с. В якості трансмісії використовується 6-ступінчаста АКП SelectShift.

Клієнтам, що бажають отримати максимальну ефективність і паливну економічність, буде запропонована версія ECOnetic з викидами CO2 на рівні 148 г/км і витратою палива 5,7 л/100 км. Паливна економічність даної версії на 6% вище, ніж у найбільш економічної версії моделі поточного покоління. Доступний для фургона 300-й серії з короткою колісною базою, варіант ECOnetic оснащений двигуном потужністю 105 к.с. з унікальною налаштуванням і системою Start/Stop, шинами з низьким опором коченню, інноваційною функцією контролю прискорення Ford і зафіксованим на рівні 100 км/год обмежувачем швидкості.

Новий Transit Custom як і раніше пропонує перевізникам великий вибір версій автомобіля – два варіанти висоти, два варіанти колісної бази, повна маса від 2,6 до 3,4 тонни, корисне навантаження до 1450 кг, варіанти кузова, що включають фургон, вантажопасажирський «комбі» і фургон з подвійною кабіною.


Не пропустіть