Skoda Superb 2018: перші зображення новинки

Не секрет, що в модельному ряду компанії Skoda є «заряджений» ліфтбек Octavia RS і його практична версія Octavia Combi RS, пише automotoclub.info.

Ці автомобілі живляться від 230-сильного 2,0-літрового мотора. Від звичайних машин «гарячі» моделі відрізняються не тільки технічним оснащенням, а й візуально.

Те, що ви бачите на представлених зображеннях — «заряджений» Skoda Superb RS і Skoda Superb Combi RS. Незалежні зображення високопродуктивних автомобілів виклав популярний портал Motor1.

На даний момент найпотужнішою модифікацією флагманської моделі Skoda Superb є 280-сильний автомобіль, в моторному відсіку якого розташований бензиновий агрегат 2.0 TSI. Очевидно, що якщо компанія зважиться на випуск «зарядженої» моделі Superb RS, вона отримає більш продуктивний движок.

В якості альтернативи може виступити силовий агрегат 2.0 TSI, здатний генерувати 310 кінських сил. З таким мотором автомобіль виявиться явно швидше, ніж 280-сильна модель, що прискорюється з місця до першої сотні за 5,8 секунди.

Згаданий двигун знаком автолюбителям за «гарячим» хетч Golf R. Цей автомобіль, що продається на північноамериканському ринку, здатний «вистрілювати» з 0 до 100 км / год за 4,6 секунди. Однак не варто забувати про те, що мова йде про більш важку машину.

У будь-якому випадку, «заряджені» моделі Skoda Superb RS і Skoda Superb Combi RS повинні отримати більш агресивний аеродинамічний обвіс, великі колісні диски, під якими розташуються високоефективні гальмівні механізми, перенастроюючу підвіску та інші додаткові аксесуари, знайомі по інших моделях з логотипом RS.

На жаль, офіційні представники чеського бренду поки ніяк не коментують можливий випуск такої версії флагманської моделі. Користуючись нагодою, нагадаємо, що компанія готує іншу «гарячу» машину — «заряджений» крос Skoda Kodiaq RS. Однак коли відбудеться дебют такого позашляховика, поки невідомо.


Не пропустіть