Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018 пройшов дорожні випробування (Фото)

Днями в США проводилися дорожні випробування новинки Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018. Цей автомобіль надійде в продаж на американському ринку в наступному році за приблизною ціною в 60 тисяч доларів.

Очікується, що новинка стане трохи довшою в порівнянні з попередником, а також отримає вдосконалене управління і нові системи безпеки. Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018 модельного року буде обладнано 3-літровим силовим агрегатом з потужністю в 329 кінських сил при максимальному крутному моменті в 354 Нм.

Завдяки розтягнутій колісній базі, салон автомобіля стане більш комфортним, а поліпшена система управління додасть йому швидкості і маневреності. Новинка зможе похвалитися широким набором систем безпеки і технологічних опцій.

Виробник обіцяє, що Mercedes-Benz E-Class Coupe отримає індуктивну бездротову зарядку, інтелектуальне світлодіодне освітлення, нові задні ліхтарі, а також інформаційно-розважальний комплекс з 12,3-дюймовим сенсорним екраном, за допомогою якого здійснюватиметься управління різними функціями автомобіля, починаючи від кольори підсвічування і закінчуючи запахом освіжувача повітря.


Не пропустіть