Volkswagen анонсував прем’єру нового маленького кросовера

Представники німецького бренду Volkswagen опублікували свіже відео, присвячене абсолютно новому компактного кросоверу Volkswagen T-Roc. Відзначається, що новинка буде розсекречена вже 23 серпня, а публічна прем’єра кросовера відбудеться в рамках автосалону у Франкфурті у вересні.

Варто відзначити, що відео не демонструє зовнішність нового кросовера Volkswagen T-Roc, а лише розповідає про розвиток дизайну моделі і історію її створення. Розробники підтвердили, що новий SUV отримає повністю електронну приладову панель, схожу з рішенням на новому Volkswagen Golf. Варто відзначити, що таке рішення буде доступно власникам всіх варіантів виконань Volkswagen T-Roc.

Новий «паркетник» побудований на основі модульної платформи MQB, а список оснащення буде багато в чому схожий з Volkswagen Golf нового покоління. Якщо говорити про технічні характеристики, то новинка стане найменшою моделлю бренду і буде оснащуватися «м’якою» гібридною системою, яка забезпечить високу паливну економічність. Очікується, що «зелена» версія кросовера отримає 2,0-літровий бензиновий TSI.

Очікується, що в модельній лінійці бренду новий Volkswagen T-Roc розташується під кросовером Tiguan і, відповідно, отримає більш низький цінник. Виробництво новинки для Європи буде налагоджено в Португалії.


Не пропустіть