З’явилися перші фотографії серійного кросовера BMW X2

У вигляді концепту BMW X2 дебютував у вересні минулого року на автосалоні в Парижі, а в вересні нинішнього у Франкфурті відбудеться прем’єра серійного кросовера. Але уявлення про його зовнішність можна скласти вже зараз.

Фотографії прийдешньої новинки опублікував німецький лайфстайл-журнал Highsnobiety: на них кросовер представлений в закамуфльованому вигляді, але все маскування зводиться до плямистого забарвлення, і більшість деталей екстер’єру можна розглянути досить докладно.

По суті, від торішнього концепту у серійного кроссовера збереглися лише загальні пропорції кузова і фірмові ніздрі на передку, а світлотехніка, бампери і боковини інші. З незвичайних для BMW деталей кидається в очі єдиний горизонтальний проріз в передньому бампері – зараз у всіх моделей баварської фірми повітрозабірники візуально розділені на три секції.

Про технічну начинку BMW X2 поки нічого не повідомляється, але відомо, що в його основі лежить модульна платформа UKL з поперечним розташуванням силового агрегату і базовим переднім приводом, а значить, лінійка двигунів буде частково запозичена у BMW X1 і MINI Countryman другого покоління, також побудованих на цій базі. Напевно з’явиться і ексклюзивне для цієї моделі виконання з літерою М – неофіційні джерела повідомляли, що воно отримає бензиновий турбомотор потужністю близько 300 к.с. Основними конкурентами «ікс-другого» на світовому ринку стануть Audi Q2, Mercedes-Benz GLA і Range Rover Evoque.


Не пропустіть