У Мережі з’явився перший тизер кабріолета Mercedes-Benz S-Class

В наступному місяці відкриється міжнародний автосалон у Франкфурті. Напередодні цього Mercedes-Benz запропонував короткий відео-тизер кабріолета S-Class 2018 року.

Mercedes-Benz представила версії седанів S-Class на автосалоні в Шанхаї на початку цього року, але це перший шанс, де всі можуть розглянути кабріолет. 25-секундне відео мало показує, просто великий план на решітці і бічних дзеркалах.

У кабріолета набагато більше стилю, ніж у седана, з тоншою передніми решіткою, на якій видно логотип Mercedes і більш гладкий профіль. У 2018 році седан також отримав чотири нових або оновлених силових агрегати. Нам доведеться почекати, щоб подивитися, які з них будуть запропоновані на кабріолеті.

Можливо, великі зміни відбудуться в розкішній кабіні, де седан отримав шикарне нове рульове колесо, яке повинно бути в купе і конвертованих моделях S-Class. Mercedes, швидше за все, впише ще більше технологій в свою найбільшу модель дроселя, наприклад, систему Energizing Comfort, щоб створити так звані «настройки», які тривають 10 хвилин, щоб підвищити комфорт для тих, хто відпочиває на м’яких шкіряних сидіннях.


Не пропустіть