Kia Picanto став «кросовером» (Фото)

Через тиждень на Франкфуртському автосалоні компанія Kia представить позашляхову версію Kia Picanto, яка отримала ім’я – X-Line.

В Європі Kia Picanto продається не просто добре, а дуже добре. З початку року було продано 31 827 Kia Picanto, що, за словами виконавчого директора Kia Майкла Коула, є дуже хорошим результатом. «У 2017 році продажі Kia Picanto виросли на 23%, і ця модель стала однією з найбільш продаваних у світі», – зазначив він.

Корейці вирішили розвинути успіх, і через два тижні потенційні покупці з Європи на Франкфуртському автосалоні зможуть побачити позашлляховий Kia Picanto X-Line.

Машина отримала збільшений на 15 мм кліренс (156 мм), алюмінієві педалі, трохи змінену обробку салону з шкіряними вставками на кермі і сидіннях, жовті вставки на дверних панелях, 7-дюймовий тачскрін мультимедійної системи на центральній панелі з підтримкою Apple CarPlay і Android. Зовні відрізнити Kia Picanto X-Line можна буде по жовтим вставкам в передньому бампері.

Під капотом прописався безальтернативний трициліндровий літровий турбомотор потужністю 98 к.с. (172 Н ∙ м), з яким агрегатується п’ятиступінчаста механічна КПП, передає крутний момент на передні колеса. Незважаючи на заявлену «вседорожність», повний привід не передбачений конструктивно. До першої сотні машина розганяється за 10 с, витрата палива на сто кілометрів пробігу становить 4,5 літра.

Європейські продажі стартують в листопаді.


Не пропустіть