Volkswagen представить у Франкфурті дві версії Amarok

Автокомпанія Volkswagen підготувала для майбутнього Франкфуртського автосалону відразу дві спецверсії моделі Amarok. Автомобілі отримають назви Dark Label і Aventura Exclusive і будуть випущені обмеженим тиражем.

Новий Volkswagen Amarok Aventura Exclusive отримав яскравий жовтий колір кузова, запозичений в палітрі моделей Golf і Arteon. Новинку облаштували 19-дюймовими дисками з хромованим покриттям, біксеноновимі фарами з LED-вогнями, а також безліччю хромованих елементів. Відзначимо, що у автомобіля водонепроникний вантажний відсік. Салон оббитий шкірою з жовтою прострочкою, тут знаходиться камера заднього виду, кермо зі шкіряною оббивкою і навігатор. Під капотом авто встановлений 3-літровий турбодвигун V6 з віддачею в 258 “коней”.

Що стосується спецверсії Volkswagen Amarok Dark Label, вона отримала матове забарвлення кузова в кольорі Indium Grey з темними акцентами. Також автомобіль облаштували 18-дюймовими колесами і чорними матовими дверними ручками. В салоні машини присутні таблички з назвою версії. Під капотом встановлений дизельний мотор з потужністю в 163 або 204 кінських сили. В якості трансмісії доступні 6-швидкісна МКПП і 8-діапазонна АКПП, а привід передбачений задній або повний.


Не пропустіть