Mini презентує у Франкфурті прототип гоночного хетчбека

Британська марка Mini представить унікальний трековий хетчбек Mini John Cooper Works GP Concept на Франкфуртському автосалоні, щоб нагадати про власні перемоги в ралі, завойовані 50 років тому. Експерти відзначають, що зовнішній вигляд новинки здатний вразити.

Новий прототип Mini John Cooper Works GP Concept дебютує вже через кілька днів і, за словами представників бренду, подарує гостям заходу ті ж емоції, що і боліди шанувальникам автоспорту. Глава компанії Пітер Шварценбауер назвав новий автомобіль «веселощами в чистому вигляді».

Спортивний хетчбек отримав карбонові бічні крила і повітрозабірники, а також передній спліттер незвичайної форми. Зовнішність моделі підкреслюють велике антикрило ззаду і контрастне забарвлення кузова.

У салоні нового Mini John Cooper Works GP Concept слід згадати рулонну штангу і спортивні крісла з гоночними ременями безпеки. Відзначається, заради зменшення маси автомобіля звичайні дверні ручки замінили тканинні ремені. На жаль, поки не розкриваються технічні подробиці про прийдешній концепт-кар.


Не пропустіть