Toyota презентувала новий варіант кросовера C-HR

Toyota привезла до Франкфурту новий варіант кросовера C-HR – «заряджений» концепт C-HR Hy-Power. А заодно розповіла про нову стратегію щодо гібридних моделей.

Як заявив на презентації бос відділення Toyota Europe Йохан ван Зел, відтепер фірма буде випускати гібриди в двох варіантах: один з акцентом на економічності, а другий – на динаміці і керованості. Нова Toyota C-HR Hy-Power – якраз приклад того, як будуть виглядати «драйверські» гібриди.

Тойотовці обіцяють, що під капотом кросовера з’явиться нова гібридна силова установка підвищеної потужності. Але точних характеристик поки не приводять. Нагадаємо, що серійний гібрид Toyоta C-HR оснащується бензиновим двигуном 1.8 і електромотором сумарною віддачею 120 к.с. А найпотужніша модифікація в гамі – з традиційним силовим агрегатом: її дволітровий бензиновий двигун видає 148 к.с.

Зовнішність «зарядженого» гібрида залишили майже незмінною: всі зовнішні панелі кузова серійні. Але її приправили новими колірними рішеннями: кузов пофарбований матово-сірою емаллю, передній спойлер і розширювачі арок покриті блискучим чорним лаком, а канти на бокових вікнах виконані в темному хромі. Дах і дзеркала – вогненно-руді, аналогічні акценти з’явилися і в решітці радіатора. Нарешті, замість звичайних 17-дюймових коліс встановлені 20-дюймові з цікавим двоколірним малюнком.

Серійну версію варто очікувати в наступному році. Швидше за все, разом з кросовером C-HR «заряджені» гібридні модифікації з’являться у хетчбеків Yaris і Auris.


Не пропустіть