Люксовий мікроавтобус Ford Tourneo Custom дебютував у Франкфурті

На Франкфуртському автосалоні 2017 пройшов світовий дебют мікроавтобуса Ford Tourneo Custom – з новою зовнішністю і розкішним по трансформації салоном.

Стенд Ford на Франкфуртському автосалоні 2017 прикрашає світова прем’єра – мікроавтобус Ford Tourneo Custom. Машину відрізняє інше оформлення носової частини в дусі новітніх моделей марки – шестикутна решітка радіатора стала більшою, з’явилися інші фари і бампер.

Однак головні зміни Ford Tourneo Custom ховаються всередині. І перш за все це новий 9-місний салон, який за своїми можливостями трансформації не має рівних в даному класі. Його родзинка шість індивідуальних крісел, які можна розмістити або в два ряди, або в режимі конференції, щоб пасажири сиділи обличчям один до одного.

Пасажири оцінять більш ефективну систему кондиціонування, шість індивідуальних USB-роз’ємів, а також аудіосистему з 10-у динаміками. Крісла отримали нові матеріали оббивки: міцну тканину і дрібнозернисту натуральну шкіру. Водій і передні пасажири будуть в захваті від 8-дюймового екрану тачскрін мультимедійної системи SYNC 3.

За системам активної безпеки машина дасть фору багатьом. Так, вперше в класі мікроавтобусів тут встановлюється система сканування мертвих зон BLIS (Blind Spot Information System), яка попереджає про рухомий в різних напрямках транспорт.

Встановлено і вже відома на даній моделі система Pre-Collision Assist, яка бачить пішоходів і може задіяти екстрене гальмування. Допомагає водієві і система попередження про з’їзд із заданої смуги руху, система стабілізації при бічному вітрі, а також адаптивний круїз-контроль.

Ford Tourneo Custom оснащується новим, 170-сильний турбодизелем з сімейства Ford EcoBlue, який відрізняється низькою витратою палива і витратами на обслуговування. У парі з ним працює 6-ступінчаста автоматична коробка передач SelectShift. Завдяки задній підвісці мікроавтобус краще управляється і забезпечує більш м’який хід незалежно від завантаження.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть